welkom op onze website

kerkdiensten parochie

H. Clemens Nuenen:

11:00 uur   viering met Parochiekoor; voorganger pastor P. Clement.

St. Lambertus Nederwetten:

09:30 uur   viering met voorstellen vormelingen; voorgangers pastor J. Vossenaar en pastor R. van Eck.

St.-Clemens Gerwen:

11. uur   gezinsviering met kinderkoor en kinderdoop; voorgangers pastor J. Vossenaar en pastor P. Peters.

Zondag 29 januari is er om 11.00 uur weer een gezinsviering, speciaal gericht op de kinderen in de parochie. Alle kinderen die in 2023 hun communie doen, zullen hier ook bij aanwezig zijn.

Het belooft een bijzondere viering te worden omdat er tijdens deze dienst één van de communicanten gedoopt zal worden. Het thema van de viering is daarom ook: ‘Op zoek naar…. Renske’.

Iedereen is welkom bij deze doopviering. Graag zien we u 29 januari om 11.00 uur in de Sint-Clemenskerk in Gerwen.

Voorgangers: pastor J. Vossenaar en pastoraal werker P. Peters

Muziek: Kinderkoor o.l.v. Steffie Weijnen