Actueel

Actie Warm Hart: geef uw stem aan Guatemala

Stichting Nuenen-Guatemala doet mee aan Actie Warm Hart van de KRO/NCRV. Met Actie Warm Hart bepaalt u welke goede doelen aandacht verdienen. Stem daarom op ‘Jonge ondernemers, bouwers van hoop’ en steun hen. Dit goede doel maakt dan kans op een donatie van € 10.000, € 5.000 of € 2.500.

Waarom zou u stemmen op dit project?

Het is een landbouwonderwijsproject: 50 jongeren werken aan duurzaamheid en komen op voor mensenrechten in een gebied in Guatemala, waar Maya’s wonen voor wie onderwijs en mensenrechten niet vanzelfsprekend zijn. Het project is bekend bij meerdere Nuenense inwoners die het project hebben bezocht. De eindverantwoordelijkheid ligt bij de mensenrechtenorganisatie Verdad Y Vida uit Guatemala.

U hoeft geen lid te zijn van KRO/NCRV om te stemmen. Als u dit wel bent telt uw stem dubbel. Vergeet niet om uw stem te bevestigen in de mail, die u na het stemmen krijgt.

U kunt uw stem uitbrengen tot en met 18 november 17.00 uur.

Stemmen is gratis en kan via: https://kro-ncrv.nl/acties/actie-warm-hart/inzendingen/stichting-nuenen-guatemala-jonge-ondernemers-bouwers-van-hoop

KRO/NCRV organiseert jaarlijks deze actie omdat zij het belangrijk vindt een duurzame samenleving door te kunnen geven aan volgende generaties. Dat doen ze door in gesprek te gaan met elkaar en deze waardevolle verhalen te delen.


© 2021 Parochie Heilig Kruis