app ‘Onze Kerk’ stopt per 1 maart

De app ‘Onze kerk’ is per 1 maart 2019 niet meer in gebruik. Er is een nieuwe gratis app: chrch

*             Download chrch uit de Apple App Store. Na installatie zoek je naar parochie heilig kruis. Daar kun je je registreren met je e-mailadres en wachtwoord en ontvang je per e-mail een code. Na het invullen van die code ben je lid en heb je toegang tot de beschikbare onderdelen. Je hebt hier een iPhone of iPad voor nodig.

*             Download chrch uit de Google Play Store. Na installatie zoek je naar parochie heilig kruis. Daar kun je je registreren met je e-mailadres en wachtwoord en ontvang je per e-mail een code. Na het invullen van die code ben je lid en heb je toegang tot de beschikbare onderdelen. Je hebt hier een Android telefoon of tablet voor nodig.

*            Op de computer, kun de  webapp starten via de link chrch.org.

Onthoudt de inlog gegevens! Schrijf ze ergens op!

Vraag om hulp als het niet lukt de app te installeren. Komt u er desondanks niet uit, meldt het aan het secretariaat telefonisch of per e-mail.  zie de contactgegevens elders op de website/Facebook.

Aan deze nieuwe app wordt nog hard gewerkt om hem te optimaliseren voor u als gebruiker. Heb je suggesties, laat het ons weten!