Belangrijke mededeling voor de gebruikers van de App chrch

Sinds enkele maanden is de  App chrch actief voor onze parochie. U vindt de App in de App Store (voor Apple iOS) of in de Google Play Store (voor Android).
Met deze App kunt u overal waar u bent en een internetverbinding hebt op uw smartphone en/of tablet alle nieuws van onze parochie volgen, de agenda met alle activiteiten inzien, de nieuwsberichten die ook op de website getoond worden, zoals de fotoalbums bekijken.

Als u zich aanmeldt door uw email, naam, adres en telefoonnummer in te vullen en een wachtwoord te kiezen, kunt u alle onderdelen van de app gebruiken. U kunt ook aangeven of uw gegevens zichtbaar zijn voor andere leden. Als u dat heeft aangegeven, dan kunnen andere leden van de parochie u makkelijk vinden of contact met u opnemen.

U heeft zelf de keuze of u dat wilt of niet. Let op: als u dit niet wilt, vinkt u dit aan in het scherm:  Meer

Mocht e.e.a. niet duidelijk zijn; u kunt uw vragen doorgeven aan het secretariaat.