Bijeenkomsten voor 70 plussers

Ook dit najaar willen wij met telkens een groepje van 6 personen bij elkaar komen op het parochiecentrum van de H. Clemenskerk in Nuenen. Zomaar… om wie er behoefte aan heeft gezellig met elkaar te praten over wat iedereen bezighoudt onder het genot van een kopje koffie/ thee en vlaai.  Nu kan het gelukkig weer.

Geef u op bij het parochiesecretariaat op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 12.00 uur , telefoon: 040-2831210 of per email: secretariaat@parochienuenen.nl

De middagen zijn : dinsdagmiddag 5 oktober  en donderdagmiddag 7 oktober van 2 uur – half 4 uur.                      Begeleiding door Rita van Eck, pastoraal werker en een lid van de werkgroep ouderenpastoraat van de parochie. U bent van harte welkom op het parochiecentrum, Park 55, Nuenen.