Concert Neva Ensemble gaat niet door

In de herfst zag het er nog naar uit dat het Neva Ensemble dit jaar weer in de Clemenskerk een mooi Kerstconcert zou verzorgen. In november kwam echter het bericht dat zij vanwege Corona in Rusland en bij ons geen visum krijgen en thuis moeten blijven.
Als alternatief voor hun Kerstconcert bij ons, biedt de organisatie aan alle vrienden van het Neva Ensemble, toch een mogelijkheid om te genieten van een vijftal mooie concerten  van het Neva Ensemble.

1 Kerstliedjes in St Petersburg

02 Kerstmis in Hermitage St.Petersburg

03 Little Roses

04 Kerstliedjes

05 Concert Menshokov palace St Petersburg

Nu zij opnieuw thuis moeten blijven en in deze lange crises geen inkomen hebben, zullen zij het in St.Petersburg nog vele malen moeilijker hebben dan wij hier bij ons. Om het Neva Ensemble te bedanken voor deze mooie te beluisteren concerten en om hun te helpen deze moeilijke tijd door te komen, zou het fijn zijn als u dat laat merken door een gift te storten op:NL58RABO0137403100 t.n.v. R.K. Parochie Heilig Kruis o.v.v. Neva Ensemble, maar u kunt ook gebruik maken van deze  speciale QR code.

Wij zorgen ervoor dat zij de giften zo snel mogelijk kunnen besteden zodat ook hun Kerstfeest wat vrolijker kan zijn. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage. Wij wensen de leden van het Neva Ensemble veel sterkte toe en hopen dat wij hen volgend jaar hier in Nuenen weer met een mooi Kerstconcert mogen ontvangen.