Kinderkoor zoekt versterking!

In onze parochie hebben wij al vele jaren een enthousiast kinderkoor dat de gezins- en communievieringen met hun aanstekelijke liedjes muzikaal opluistert. Het koor bestaat uit kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Helaas is het aantal leden de laatste tijd nogal teruggelopen en we zijn dringend op zoek naar kinderen om het koor te komen versterken. Er zijn geen kosten aan verbonden. Het enige dat verwacht wordt is dat ze zoveel mogelijk aanwezig zijn bij repetities en uitvoeringen. De repetities zijn op maandagavond in de Clemenskerk in Nuenen van 18.30 uur tot 19.15 uur.

Heeft u zelf kinderen of kleinkinderen, of kent u kinderen in familie- of kennissenkring, die graag mee zouden willen zingen en ons zo kunnen helpen om de vieringen extra feestelijk te maken? Laat ze gerust eens een keer komen kijken, luisteren en meezingen.

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen naar Christel de Brouwer  06-25360286 kinderkoor@parochienuenen.nl