Kruiswoord, speciale editie

Bijzondere uitgave van parochieblad kruiswoord i.v.m. corona
Medio maart sloeg het coronavirus genadeloos toe. Ieder kreeg er –op welke wijze dan ook- mee te maken.
Op initiatief van de pastores van de Parochie Heilig Kruis werkte de redactie van het parochieblad kruiswoord aan een bijzondere editie.
Het is een neerslag geworden van uitdagingen en zorgen waarmee we allen nog steeds te maken hebben en die we niet kunnen en zullen vergeten.
Aan het woord komen behalve de pastores o.a. een bezoekster van 85-plussers, een koster, een verzorgende van in de Akkers, een verpleegkundige, een geestelijk verzorger in een ziekenhuis en een uitvaartverzorgende.
Alle bijdragen komen recht uit het hart van de schrijvers en zijn het lezen alleszins waard.

kruiswoord verschijnt de tweede helft van juli en wordt bezorgd bij de parochianen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

Het blad ligt ook achter in de kerken, op de leestafels in o.a. Het Klooster, het gemeentehuis, de bibliotheek en apotheek Aan de Berg.
Een digitale versie kunt u vinden op de website van de parochie: www parochienuenen.nl en in de app chrch