Neva Ensemble Kerstconcert

03 Little roses
 04 Abdij Egmond Binnen
 05 Adelbert Abdij

Helaas komt het Neva Ensemble dit jaar niet op bezoek vanwege de Corona crisis.
Om het gemis, van het mooie Kerstconcert, voor alle vrienden van het Neva Ensemble te compenseren, hebben zij er voor gezorgd dat wij toch kunnen genieten van enkele  mooie concerten. Het zijn 2 concerten uit Rusland met mooie achtergrondbeelden en de laatste twee zijn concerten van hun optreden hier in Nederland.
U behoeft ze alleen maar aan te klikken en u geniet van hun mooie koormuziek.
Nu zij thuis moeten blijven en in deze crises geen inkomen hebben zullen zij het in St.Petersburg nog vele malen moeilijker hebben dan wij hier bij ons.

(Klik om te vergroten)

Om het Neva Ensemble te bedanken voor deze mooie toegezonden concerten en om hun te helpen deze moeilijke tijd door te komen, zou het fijn zijn als u dat laat merken door een gift te storten op:
NL58RABO0137403100 t.n.v. R.K. Parochie Heilig Kruis o.v.v. Neva Ensemble, of u kunt gebruik maken van deze  speciale QR code
Wij zorgen ervoor dat zij de giften zo snel mogelijk kunnen besteden zodat ook hun Kerstfeest wat vrolijker kan zijn.
Heel hartelijk dank voor uw bijdrage.

Laten we er vanuit gaan dat we over een jaar definitief afscheid hebben genomen van Corona en dat we het Neva Ensemble hier in Nuenen weer met een mooi Kerstconcert mogen ontvangen.