Neva

Woensdag 18 december
H. Clemenskerk Nuenen

Het programma

Het  Neva Ensemble kondigt ook dit jaar weer aan dat het in Nuenen  Kerstmis wordt. Laten we hopen dat we dit nog heel vaak mogen meemaken. En ook nu is het weer mogelijk geweest om ze vlak voor Kerstmis, hier bij ons, hun mooie Winter/Kerstconcert te laten verzorgen.
Voor alle bezoekers aan dit mooie concert zal het  wezenlijk bijdragen aan de kerstsfeer.
Het programma zal ook nu weer uit drie delen bestaan en wel:
– Beginnend met de mooie stemmige Slavische Byzantijnse  koormuziek
voor de pauze
– Na de pauze opgewekte Russische volksliederen afgewisseld met licht
klassieke koormuziek.
– Vanwege de Kersttijd is zal het geheel afgewisseld met kerstliederen .
Een feest van herkenning voor allen, die ondertussen als vaste bezoeker, er weer bij zullen zijn.
Voor hen die het Neva Ensemble nog niet kennen het volgende.
Het Neva Ensemble bestaat uit een 6 tal top solisten, allen met de hoogste zangopleiding, vooral bij het Rimski Korsakov Conservatorium in St. Petersburg. In December/Januari vormen zij het Neva Ensemble en treden daarmee in Nederland op. Tegen jullie zeggen wij : maak gebruik van deze unieke mogelijkheid om hier in Nuenen, dit concert van deze top zangers mee te maken.
Natuurlijk is dit concert  gratis toegankelijk , maar wij verwachten wel dat u na afloop van dit concert, uw waardering zult laten blijken door uw bijdrage aan hun collecte. Dat zal dan voor hen ook weer een aansporing zij, om het volgende jaar weer terug te komen naar Nuenen.
U bent van harte uitgenodigd op woensdag 18 december om 20 uur.

Jan Cunnen