Ouderavond Eerste Communie

Ouderavond voor Eerste Communie 2020

Alle katholieke kinderen vanaf groep 4 van de basisschool, die ingeschreven staan in Parochie Heilig Kruis (uit Nuenen, Gerwen, Nederwetten), kunnen in 2020 hun Eerste Communie doen.
Op woensdagavond 11 september om 20.30 uur is er een informatieve ouderavond voor de Eerste Communie. Deze avond vindt plaats in de St. Clemenskerk, Heuvel 17 te Gerwen. U wordt op deze avond geïnformeerd over de voorbereiding van de communie (activiteiten, data, vieringen) en de communieviering zelf.
U kunt aan het eind van deze avond uw kind(eren) opgeven voor de Eerste Communie.
De kosten hiervoor zijn €40,00 per communicant. Wij vragen u dit bedrag deze avond mee te brengen in een enveloppe met daarop de naam en de naam van de school van uw kind.
Wij kijken ernaar uit om u als ouder van aanstaande communicanten te mogen begroeten op 11 september aanstaande.
Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan horen we het graag.

Met vriendelijke groet,
Hanneke Schuurmans