Paasmarkt

Op zaterdag 20 april as. vindt er een Paasmarkt plaats in de H. Clemenskerk te Nuenen. U bent van harte welkom!

De paaswake begint om 18.30 uur en aan het einde van de dienst is er een Paasmarkt waar aanstaande communicanten met trots hun zelfgemaakte knutselwerken en lekkernijen verkopen. De opbrengst hiervan gaat allemaal naar het goede doel!

Het goede doel dit jaar is “Stichting Vrienden van de Akkers”. De vele vrijwilligers en deze stichting zetten zich actief in om het leven van de bewoners nóg aangenamer en comfortabeler te maken. De communicanten willen hieraan graag een steentje bijdragen d.m.v. de opbrengsten van de Paasmarkt.
Daarnaast sluit deze stichting mooi aan bij het thema van de communie dit jaar “Wie zijn je vrienden” en het is tevens een mooie manier om een brug te slaan tussen jong en oud.

Wij hopen u te zien op zaterdag 20 april as. en namens alle communicanten alvast hele fijne paasdagen toegewenst!