Samen granny’s haken voor de Stichting Hartendekens

In de afgelopen jaren was er op de pastorie een groep dames die om de twee weken op woensdagochtend samenkwam om te haken. De bijeenkomsten hadden een tweeledig doel: ze gaven mensen de gelegenheid om anderen te ontmoeten en gezellig een praatje te maken, en er werd intussen gehaakt voor een goed doel: de Stichting Hartendekens.
Door honderden vrijwilligers worden zogenaamde ‘granny’s’ gehaakt: vierkantjes van 15×15 of 20×20 cm. (U kent ze vast nog wel, ze lijken op de pannenlappen die we vroeger op school haakten). Deze granny’s worden opgestuurd naar de Stichting Hartendekens waar er dekens van worden gemaakt voor kinderen / jongeren die door ziekte of andere problemen wel wat warmte, steun en troost kunnen gebruiken.
Meer informatie over de stichting Hartendekens en wat ze doet, is te vinden op de website www.hartendekens.nl.
Enkele dames hebben zich bereid verklaard om de haakgroep weer op te starten. Ze willen beginnen op woensdag 2 oktober en om daarna op elke 1ste en 3de woensdag van de maand bij elkaar komen. Dames die graag mee willen doen, kunnen op de genoemde dagen van 10.00 tot 12.00 uur terecht in het parochiecentrum, Park 55. Iedereen is van harte welkom. Er is koffie en thee en ook voor garen wordt gezorgd.
Heb je nog vragen, dan kun je bellen naar: Mieke Jansen 040-283 7998 of Joke Stappers 040-283 1102