Solidariteitsmaaltijd 2019

Vrijdag 12 april 2019 is er weer een solidariteitsmaaltijd in Kerkelijk Centrum De Regenboog te Nuenen; Sportlaan 5.

Iedereen is welkom voor een gezellige, Namibische maaltijd met als doel: het ondersteunen van een project voor schoon drinkwater in Ombyarundu in Namibië. Vanaf 18:00 uur bent u welkom. Om 18:30 wordt de maaltijd geopend, die we rond 21:00 afsluiten.

U krijgt een lekkere Namibische maaltijd voorgeschoteld. Verder geeft Toos Verbruggen van Connected to Namibia informatie over het goede doel en zal ons Wereldkoor Keskedee swingende Afrikaanse muziek laten horen. Ook kunt u leuke cadeautjes kopen uit West Afrika.

De kosten voor deze maaltijd zijn 7 euro. Extra giften zijn welkom

Aanmelden is noodzakelijk, omdat we graag willen weten hoeveel gasten we mogen ontvangen. Wilt u ook even melden als u vegetariër bent. Dit kunt u doen via de website van de solidariteitsmaaltijd: www.solidariteitsmaaltijd.nl of bij Irene Beekmans op telefoonnummer: 040-2835733.

U bent van harte welkom!

Het solidariteitsmaaltijd team