Vredesdienst 20 september

Op zondag 20 september zal de oecumenische Vredesdienst plaatsvinden in de H. Clemenskerk in Nuenen om 10.30 uur (Let op: afwijkende aanvangstijd!)
Het thema van de Vredesweek en ook van de dienst is VREDE VERBINDT VERSCHIL.

Wereldwijd kennen we grote verschillen tussen mensen: verschillen van religie, kleur, taal,  culturen en gebruiken, enz. Deze verschillen zorgen nogal eens voor wrijving en onbegrip. Verschillen kunnen echter ook verrijken, je iets nieuws leren of beter doen beseffen wat voor jou en voor ons allemaal echt van waarde is, mits je de ander ziet staan en je de goede kanten, de talenten van de ander ziet.Binnen de Vredesdienst zullen we hier aandacht aan besteden.

Over een andere, wat ludieke activiteit in de Vredesweek wordt nog nagedacht op het moment van dit schrijven. Door corona kunnen we niet alles, maar ideeën hebben we al.
We zien u in ieder geval graag in de Vredesdienst.

Ans de Rooij-Vriend,
MOV