De nieuwe kleren voor de keizer….koning en de engelen.

We kennen allemaal het sprookje over de nieuwe kleren van de keizer. Maar in Nuenen is in de Clemenskerk op eerste en tweede kerstdag een koning met nieuwe kleren aanwezig. Samen met twee engelen. In de afgelopen tijd is er met veel zorg gewerkt aan deze nieuwe creaties. Het is ook niet niks om kleding voor engelen en een ko

ning te maken. Vooral een kroon maken is geen dagelijks werk. Zelfs niet voor een zeer ervaren coupeuse. Maar het is gelukt en u bent van harte uitgenodigd het resultaat te komen bekijken.
De koning en de engelen leiden de bezoekers op eerste en tweede kerstdag naar de kerststal. Ondertussen vertellen ze het verhaal over de geboorte van het kind.
In deze dagen, waarop iedereen veel samen binnen zit is het ook fijn om even buiten de benen te strekken en samen te wandelen. Een bezoek aan de Clemenskerk aan het Park kan in de wandeling worden opgenomen.

Graag tot ziens op eerste en tweede kerstdag tussen 14.00 en 15.00 uur in de Clemenskerk aan het Park.