Vormselviering naar december 2021

Beste toekomstige vormelingen en beste ouders,

Normaal gesproken doen de vormelingen in mei / juni van ieder jaar hun vormsel. Door corona was het niet mogelijk om voor de vormelingen dit voorjaar een vormselviering te organiseren en met hen de voorbereidende activiteiten te doen. Daarom hebben we besloten om de vormselviering in december 2021 te plannen voor zowel de vormelingen uit 2021 als de vormelingen uit 2022. Dat betekent dus dat de kinderen die volgend schooljaar in groep 8 zitten niet hun vormsel zullen doen in mei / juni 2022 maar al in december 2021.

Informatie over het vormsel is te lezen in de editie van Rond de Linde en de Nuenense krant van woensdag 9 / donderdag 10 juni. Heeft u deze informatie gemist en heeft u vragen of wilt u direct inschrijven voor het vormsel, neem dan contact op met Han Waalen via vormelingen@parochienuenen.nl <mailto:vormelingen@parochienuenen.nl> .

Han Waalen, namens de vormselwerkgroep en de pastores.