Volg nu live: pril uiltjesgeluk in de kerk

De uilenkast in de Clemenskerk is bewoond! Twee kerkuiltjes hebben hun intrek genomen in deze woning die zich hoog boven in het dak van de kerk bevindt. In samenwerking met de LON, de coöperatie Onsnet Nuenen en de Parochie Nuenen is er een camera geplaats in de uilenkast zodat iedereen dit koppeltje live kan volgen in hun gezinsontwikkelingen dit voorjaar. Op dit moment zijn deze samenwonende uiltjes vooral aan elkaar aan het wennen. Er wordt geknuffeld en veren gepoetst. Na zonondergang gaan beide geliefden op ‘stap’ om muizen te vangen in de omgeving. Het verliefde stelletje is live te volgen via de website van de LON, de LON app of via de website van de parochie Nuenen. Namens de LON, de coöperatie Onsnet Nuenen en de Parochie Nuenen: veel kijkplezier deze lente!

video

* Klik op de witte driehoekige pijl in het centrum van de afbeelding hieronder om het afspelen te
starten. Met de spatietoets kunt u pauzeren of weer afspelen.
* Tijdens het afspelen kunt u met de muiscursor m.b.v. de driehoekige pijltjes rechtsboven in het
filmscherm, het beeld vergroten dan wel verkleinen.
* Met de muiscursor op het filmbeeld kunt u met de pijltjes toetsen ↑ en ↓ het volume
harder/zachter zetten.